Om webbplatsen

Vår målsättning med FolkochForsvar.se är att skapa en tydlig och användarvänlig plattform för våra besökare. Här kommer vi att publicera den senaste informationen från vår verksamhet samt reportage och analyser från dagsaktuella frågor.

Har Du idéer om hur vi kan utveckla vår webbplats? Hör gärna av dig till vår webbredaktion på:
webb@folkochforsvar.se

Ansvarig utgivare för FolkochForsvar.se: Lars Ekeman

Information om användandet av "kakor" på FolkochForsvar.se

En kaka är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare. Det finns två sorters kakor, ”vanliga” kakor och sessionskakor. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan vanliga kakor sparas på din dator en längre tid.

Syftet med att använda kakor på denna webbplats är för att kunna räkna antalet användare och trafik . Genom att förstå hur webbplatsen används kan vi utveckla och förbättra den.

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan också radera kakor manuellt från din hårddisk när som helst.

Väljer du att inte acceptera kakor kan vissa funktioner fortfarande användas, men du kan begränsa funktionaliteten på vissa webbsidor, t.ex. dina personliga inställningar.
För mer information om kakor se www.pts.se/cookies